MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor'dan ALS`ye destek
Güncel
27 Ağustos 2014 Çarşamba 09:20

Menemen Belediyespor'dan ALS`ye destek

İnsanları, sinir sistemi hastalığı ALS`ye karşı bilinçlendirme amacıyla başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına, Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor da katıldı. Teknik Direktör Taner Taşkın, takım

İnsanları, sinir sistemi hastalığı ALS`ye karşı bilinçlendirme amacıyla başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına, Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor da katıldı. Teknik Direktör Taner Taşkın, takım oyuncularıyla beraber başından aşağı bir kova buzlu suyu dökerek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor ve Beyaz Grup’taki tüm rakiplerine meydan okudu.

Dünyayı saran, Türkiye’deki ünlüler ve siyasilerin de destek olduğu bir kova buzlu suyu baştan aşağı dökerek ALS’ye destek olma kampanyasına Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor da destek verdi.

Menemen Şehir Stadı’nda takım oyuncularıyla beraber başından aşağı bir kova buzlu su döken Teknik Direktör Taner Taşkın, ALS Derneği’ne yarın takım oyuncularıyla beraber maddi yardımda bulunacağını açıklayarak; “ALS hastalığına farkındalık yaratmak için hep beraber futbolcu kardeşlerimle buradayız. Bunu şov amaçlı yapmıyoruz. ALS hastalığına dikkat çekmek için yapıyoruz. Buradan haftasonu rakibimiz olan Fethiyespor dahil olmak üzere Beyaz Grup’taki tüm takımlara meydan okuyorum” dedi.

Teknik Direktör Taner Taşkın’ın meydan okumasının ardından, sarı lacivertli ekibin tüm oyuncuları başından aşağı bir kova buzlu su döktü.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi